17. září 2014

VISIONNAIRE má nový upgrade!

Multikorekční sérum Visionnaire značky Lancôme stihlo za svoje tři roky života posbírat na sto různých ocenění a bezpochyby se zapsalo do dějin moderní dermatologie. Že jste o něm ještě vůbec neslyšeli? Tak čtěte dál!


Za jeho obrovským úspěchem na trhu se však skrývá téměř dvanáctiletý výzkum v laboratořích, jehož výsledkem byl objev molekuly LR 2412, neboli jasmonátu. Jasmonát má za následek doslova revoluční účinky na pleť, mezi něž patří obnova povrchu pleti (vyhlazení vrásek a minimalizace póru) a sjednocení barevného tónu pleti. Pokud jste o séru ještě vůbec neslyšely a chcete se přesvědčit, stačí, když si kapku séra vyzkoušíte na hřbetu ruky kdekoli na prodejně. Už při rozetření ucítíte nezvyklou jemnost, ovšem na první pohled jsou rozdíly jen nepatrné. 4% koncentrace molekuly sice zaručuje viditelné výsledky, ovšem né okamžité. Je třeba přípravek užívat alespoň týden, aby byly výsledky skutečně viditelné, po jednom měsíci se dá hovořit o opravdové nápravě a změně povrchu pleti.


A tady viděl Lancôme příležitost, jak jít ještě dál. Že je sérum účinné, to už ví všichni (ostatně 20 patentů a 18 věděckých publikací mluví samo za sebe). Ale představit výsledky okamžitě na místě a ihned po jednom nanesení, to je výzva! Long story short, povedlo se. :) Zjednodušeně řečeno se totiž Lancômu podařilo přijít na způsob, jak vpravit hned 2 jasmonáty do jedné molekuly LR 2412. Molekula dostala označení LR 2412 Cx (přípona Cx je pro druhý jasmonát) a výsledkem je sérum ve všech bodech stejné jako jeho původní, starší verze, a to i včetně obalu, ale s jediným rozdílem - výsledky uvidíte ihned!


Tvářemi nového upgradovaného séra jsou Kate Winslet a Lupita Nyong´o. Lancôme je vybral pro jejich klidnou sílu a oslnivou krásu, kterou obě ženy vyzařují. Uveden na trh byl právě nyní v září a my jsme vás o něm informovali už v posledním čísle FAnn magazinu. K dostání je ve dvou provedeních, a to 30 ml a 50 ml, takže pokud si nejste 100% jistá, můžete zvolit i menší verzi. A úplně jednoduše se o jeho účincích přesvědčíte, vyzkoušíte-li sérum na vlastní kůži. Bude hladší a jednotnější!



Pro všechny, kteří sérum nebo krém z řady Visionnaire znají a používají, ještě připomenu, že v současné době je to na trhu takto: staré sérum definitivně zmizí z pultů prodejen a bude plně nahrazeno novým. Krém a sérum obsahují stejné účinné látky a proto nejsou určeny přímo k tomu, aby se používali současně, ale naopak jako 2 varianty podle preferencí a potřeb pleti. Konzistencí je sérum tentokrát o něco lehčí, více "sérovité", a po nanesení je jakoby malinko pudrovité (obsahuje tzv. elastomery, pro dokonalejší vzhled pleti ihned). Je tedy jen na vás, zda vám vyhovuje klasický krém, nebo raději vytuněné sérum s lehčí konzistencí. A pokud si i přesto nevíte rady, nebojte se obrátit na poradkyně na prodejnách, na produkty Lancôme jsou speciálně proškolené a na základě vašich požadavků vám pomohou nakombinovat krém a sérum napříč liniemi tak, aby výsledné řešení maximálně vyhovovalo vaší pleti a plnilo svůj účel.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Sérum je příjemné a po nanesení je pleť dlouho sametová, ale já se nechávám od léta hýčkat Visionnaire krémem. Je gelovější a fakt jsem po dlouhé době natrefila na krém, který mně vyhovuje. uvidíme, jestli mi bude stačit i na zimu, zatím se zdá, že ano :) Takže, neváhejte a vyzkoušejte :D